Evenementen

Zes Zes 2018

26 mei 2018

Dit jaar wordt de Zes Zes vanuit Hedel georganiseerd. Terug naar waar het begonnen is, want in jaar 1 en 2 waren we ook te gast in Hedel. En voor de zesde editie zijn we weer terug. We zijn natuurlijk weer erg blij met de samenwerking met Herberg de Zwaan. En dit jaar gaat een spektakel worden, binnenkort is er meer bekend over de muzikale aankleding!

Wielrennen:
Wordt jij superheld, heb jij het karakter om 360km te fietsen? Op één dag natuurlijk. Of help je de superhelden uit de wind te houden door één of meer ronde in de wind te rijden? Alle info is te vinden op www.zeszes.nl.

Wandelen:
Dit jaar wordt er een mooie wandelroute uitgezet in Hedel. De afstand is 6km per ronde en er kunnen tot 6 ronden afgelegd worden. Lopers kunnen vanaf 8 uur starten, inschrijven kan ter plaatse (Herberg de Zwaan) vanaf 7.30 uur. Inschrijfgeld: t/m 16 jaar € 5,- / vanaf 16 jaar € 10.-, volledig voor het geode doel (KWF). De route is gepijld. Aan het einde van de iedere ronde is er drinken en fruit voor de sportievelingen. Tussen half 1 en half 2 is er een pastalunch voor € 5,-.

Bezinning:
Ter plaatse van het evenement worden er kaarsjes verkocht en gebrand. Dit ter nagedachtenis, voor een wens, iemand te herinneren, je verdriet te verwerken, enz. De kaarsjes zullen ook meegenomen worden naar Frankrijk en zullen daar tijdens de Alpe d'HuZes weer gebrand worden.

Muziekprogramma:
Herberg de Zwaan organiseert een fantastische avond, vol goede muziek. We rekenen op een vol terras en mooi is dat dit avondje uit ook weer bijdraagt aan het goede doel. Dus wil je de wielrenners binnenhalen, de lopers aanmoedigen of hou je gewoon van gezelligheid en een goed glas bier, kom dan naar de Zwaan!
 

Lees meer

Alpe d'HuZes 2018

7 juni 2018

De deelnemers van Team Maasdriel gaan dit jaar op 6 en 7 juni de Alp beklimmen. De meeste deelnemers zijn één week in Frankrijk, ter voorbereiding, maar zeker ook voor de overige activiteiten zoals een bezinningsavond en natruulijk de afslutiende feestavond.

Lees meer

Inspiratieavond Team Maasdriel

26 november 2018

Lees meer